avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie

sant proprietarul unui teren intravilan intr-o comuna, vreau sa-l imprejmuiesc cu plasa de sarma pe stalpi metalici(teava rectangulara)( fara bordura din ciment), trebuie autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:31, 13 Septembrie 2011
Conform legii 50/1991 modificata si completata, este nevoie de autorizatie de construire inclusiv pentru garduri (imprejmuiri). Solicitati biroului de urbanism din cadrul primariei un certificat de urbanism pentru edificarea unui gard, iar in acel document o sa va precizeze toate conditiile care trebuiesc indeplinite (retragerea fata de forntul stradal, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa il imprejmuiesc ... Flavius900 Flavius900 Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa il imprejmuiesc cu plasa de sarma(stalpi de metal infipti in pamant de care sa leg plasa de sarma. Am ... (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie cpypst cpypst Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din ... (vezi toată discuția)