avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o minora de 17 insarcinata in 7 luni ma acuza ca sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o minora de 17 insarcinata in 7 luni ma acuza ca sunt tatal copilului

Am 21 de ani si in urma cu 6 luni circa am avut 2 intalniri amoroase cu o minora de 17 ani acum spune ca eu sunt tatal copilului .Care sunt obligatiile mele ? Eu actual sunt la scoala si primesc si eu la randul meu o pensie alimentara in urma divortului parintilor mei .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:00, 13 Septembrie 2011
daca veti scapa de acuzatia de act sexual cu un minor, probabil ca tinara va face o actiune civila pentru stabilirea paternitatii iar daca instanta stabileste ca dv. sunteti tatal biologic al copilului vi se va stabili ca obligatie intretinerea acestuia pina la majorat.
pentru ca nu aveti venituri si nici alti minori in intretinere se va stabili obligatia de intretinere la venitul minim pe economie , adica vre-o 92 de lei lunar.
PS : un prezervativ costa doar 2 lei. ;)
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
br_nicku, utilizator
Contestarea paternitatii copilului din afara casatoriei poate fi facuta oricand.
Daca veti recunoaste copilul, obligatia legala de intretinere poate fi indeplinita fie in natura, fie prin remiterea unor sume de bani.
Relatiile conflictuale dintre fostii concubini sunt clarificate de catre instanta de judecata, care poate fi investita cu o cerere de chemare in judecata avand ca obiect incredintarea si stabilirea pensiei de intretinere.

Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Ar trebui sa incercati un test ADN ca sa stiti exact.
Daca sunteti tatal copilului in justitie se va dovedi.
Veti plati si multe cheltuieli de judecata...dupa proces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatia Alex89 Alex89 Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o fata care a ramas insarcinata si a nascut Anonymous93 Anonymous93 Nu stiu exact cum sa ma exprim dar voi spune dupa cum stiu: Am un prieten care la o petrecere a fost intr-o aventura cu o fata (el spune ca a folosit ... (vezi toată discuția)
Un sfat- stabilire paternitate Ilincacristina Ilincacristina Vreu sa deschid in instanță un proces de paternitate si as vrea sa stiu care sunt riscurile avind in vedere ca tatal biologic nu vrea sa stie nimic de copil. ... (vezi toată discuția)