avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala - abtinerea unui judecator
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala - abtinerea unui judecator

Buna ziua.
Am castigat o contestatie la o amenda,pe motiv ca nu a fost precizat corect art de lege care sanctiona fapta(parcare fara tichet).Politia primariei a facut recurs,si aratand ca era vorba de o alta H.C.L.s-a admis recursul,si s-a trimis spre rejudecare.
In termenul urmator,s-a dat urmatoarea solutie :"Solutie: Se va rectifica conceptul de citare în sensul că petent în prezenta cauză este M.I iar intimat este POLIŢIA PRIMÃRIEI MUNICIPIULUI BACÃU. Trimite prezenta cauză completului imediat următor în vederea soluţionării cererii de abţinere formulată de preşedintele completului de judecată.
09/09/2011 Încheiere
Solutie: Admite excepţia de abţinere. "
Fiind vorba in motivarea plangerii (contestatiei) si de niste aspecte tehnice detaliate vizand proba cu fotografii,cred ca acesta este motivul abtinerii.
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta solutionare?
Ce urmeaza sa fac in continuare?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
bundy220, utilizator
Cel mai recent răspuns: bundy220 , utilizator 18:11, 14 Septembrie 2011
art. 25 din codul de procedura civila prevede posibilitatea abtinerii pentru judecator care apreciaza ca exista un motiv de recuzare in privinta sa.Ca urmare a admiterii acesteia cauza v-a fi repartizata altui judecator si o sa fiti citat
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)
Atributiile sau rolul completelor de permanenta FRD FRD In cazul in care exista o cerere de abtinere a 2 membrii din completul de judecata cine va judeca cererea de abtinere? Cum se va proceda dosarul se va inainta ... (vezi toată discuția)
Cerere de recuzare/abtinere alexxS alexxS Buna ziua,imi puteti spune va rog daca cererea de recuzare/abtinere trebuie admisa in principiu,iar apoi se va solutiona?Solutionarea este in sarcina ... (vezi toată discuția)