avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectare drept propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectare drept propietate

Buna ziua. M-am judecat cu un vecin timp de 6 ani deoarece acesta a incalcat linia de hotar si a construit pe casa mea mai multe anexe. In urma unei decizii irevocabile emise de Curtea de Apel, vecinul trebuia sa-si retraga acoperisurile anexelor pe linia de hotar stabilita respectiv cea ceruta de mine. Acum 5 zile Vecinu a primit o somatie de la un executor, in acest sens si a inceput sa-si retraga anexele dar nu pe linia de hotar stabilita ci mult inspre mine. Ce mai pot face eu deoarece paratul nu a respectat hotarearea judecatoreasca ci a stabili o linie de hotar asa cum a vrut el? Va multumesc.







Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 11:38, 13 Septembrie 2011
daca aveti hptarare definitiva si irevocabila , dece nu ati cerut ,prin executoriu judecatoresc punerea in aplicare ? , dupa cum relatati reese ca paratul are executare de desvoltare , vedeti in baza carui act s-a permis executoriul si paratul sa se extinda.
Faceti plangere penala pentru abuz ,incalcarea dreptului de proprietate si nerespectarea hotararii sentintei date de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme executare iulis39 iulis39 Buna seara. Reprezint partea reclamanta intr-un proces civil, in care solicitam stabilirea liniei de hotar intre propietatea mea si a vecinei si retragerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ; am un proces pe rol cu vecinul ;contestatie la executare ... Tudorel Maduta Tudorel Maduta Buna ziua ; Am un proces pe rol cu vecinul ;Contestatie la executare ; In 2003 a fost pronuntata o Sentinta in care instanta a hotarit in parte ,[nu in ... (vezi toată discuția)
Expertiza de teren alu50 alu50 Buna seara, As dori un sfat ce sa fac intr-o situatie care mi-a aparut acum. Mama mea a pierdut procesul cu un vecin in ceea ce priveste stabilirea liniei ... (vezi toată discuția)