Buna ziua. M-am judecat cu un vecin timp de 6 ani deoarece acesta a incalcat linia de hotar si a construit pe casa mea mai multe anexe. In urma unei decizii irevocabile emise de Curtea de Apel, vecinul trebuia sa-si retraga acoperisurile anexelor pe linia de hotar stabilita respectiv cea ceruta de mine. Acum 5 zile Vecinu a primit o somatie de la un executor, in acest sens si a inceput sa-si retraga anexele dar nu pe linia de hotar stabilita ci mult inspre mine. Ce mai pot face eu deoarece paratul nu a respectat hotarearea judecatoreasca ci a stabili o linie de hotar asa cum a vrut el? Va multumesc.
daca aveti hptarare definitiva si irevocabila , dece nu ati cerut ,prin executoriu judecatoresc punerea in aplicare ? , dupa cum relatati reese ca paratul are executare de desvoltare , vedeti in baza carui act s-a permis executoriul si paratul sa se extinda.
Faceti plangere penala pentru abuz ,incalcarea dreptului de proprietate si nerespectarea hotararii sentintei date de instanta.
Probleme executare
iulis39
Buna seara. Reprezint partea reclamanta intr-un proces civil, in care solicitam stabilirea liniei de hotar intre propietatea mea si a vecinei si retragerea ... (vezi toată discuția)
Expertiza de teren
alu50
Buna seara,
As dori un sfat ce sa fac intr-o situatie care mi-a aparut acum. Mama mea a pierdut procesul cu un vecin in ceea ce priveste stabilirea liniei ... (vezi toată discuția)