SIMONA_CL a scris:
Sper ca pana acum ai reusit cu invitatia. Am doar o singura intrebare: ti s-a aprobat? Daca da, spune-mi te rog si mie cati bani ai avut mai exact. Eu sunt in aceeiasi situatie, am facut invitatie, dar mi s-a respins (aveam in cont atunci 1000 de euro, tot acolo sunt si acum), dar nu am casa personala (dovada conditiilor de cazare a fost facuta pe casa mamei), iar la vizita oficiala mi s-a tot mentionat de ce garantii am (exact ce nu gasesc nicaieri concret). De mult caut un raspuns si nimeni nu ma ajuta, asa ca imi cer scuze daca am indraznit sa intreb, insa vazandu-te in aceeiasi situatie, am crezut ca numai cine e in situatie poate intelege pe altul la fel.
Multumesc mult!
Buna ziua , pana la urma cum ai rezolvat problema ? Ai facut din nou invitatia ? Eu incep acest proces de invitatie si sunt in aceeasi situatie, casa e a mamei mele ,nu e pe numele meu ,ar fi vreo problema in aceasta privinta ? Care este modul corect de a face invitatia pt cetateanul strain fara ca aceasta sa i se refuze. Va multumesc anticipat