avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ınformatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ınformatie

va rog sant ınt-o sıtuatıe neplacuta creata de servıcıul de imigrari
am avut ghinionul sa avem la interviu o dna plina de zel care ne-a
facut cum a vrut ,sotul meu cetatean turc este la cel de al doilea permıs de rezıdenta prımul s-a expırat,dın surse am aflat cu stupoare ıerı ca am obtınut numaı 4 puncte dın 20 ceece este rıdıcol se ınvoca relıgıa sotuluı meu dar va rog atentıe neofıcıal,nu ı se permıte sa plece dın tara sa ıese legal (tatal luı are 75 de anı sı nu s-au vazut de 3 anı)se ınvoca tot felul de motıve
Noı santem casatorıtı legal de 3 anı avem tot ın regula am locuıt efectıv ımpreuna ınca un an ınaıntea casatorıeı dar nu santem ın gratııle personaluluı de la imigrari .
Va rog ce pot sa fac pentru ca sant la capatul rabdari,unde pot sa ma adresez
multumesc

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain, depasirea vizei... dan_daniel dan_daniel Situatia este urmatoarea....M-am casatorit cu un cetatean strain, non-UE, acum cateva saptamani. Viza dumneai era expirata de cateva luni bune datorita unei ... (vezi toată discuția)
Vizitarea copilului de catre tata si pensia alimentara mihaelag84 mihaelag84 Buna ziua, Am divortat anul trecut in ianuarie pe cale amiabila, prin notar. In urma divortului fetita mea in varsta de 5 ani (la acest moment) a ramas cu ... (vezi toată discuția)
Amnistie sau gratiere colectiva melinaR melinaR buna zioa poate cineva are informatii cu privire la amnistie sau gratieri colective poate sa indura presedintela sau parlamentul si de amarati de detinuti uni ... (vezi toată discuția)