avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sanctiune \"in ceata\" in Legea 333/2003 modificata si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sanctiune "in ceata" in Legea 333/2003 modificata si completata cu Legea 40/2010

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se primeste o sanctiune in cazul in care o persoana fara atestatul de "Tehnician sisteme de securitate" efectueaza lucrari in acest domeniu, el fiind angajat al unei societati care a primit licenta de functionare in domeniul sistemelor de securitate, pe baza unui atestat legal al unui asociat.

Mai exact, incerc sa aflu ce sanctiune se aplica pentru nerespectarea Art. 34 alin. (3) din Legea 333/2003, insa mi-e greu sa trag o concluzie pentru ca nu este precizat clar in sectiunea "Răspunderi şi sancţiuni".

Asadar, intrebarea este:

Pentru nerespectarea prevederilor Art. 34 alin. (3) din 333/2003 se aplica sanctiunea de la:
-Art. 58 ?
sau
- vreuna dintre contraventiile de la Art. 60?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Hg 1010/2004 bantumi bantumi Buna ziua, Prin amabilitatea dumneavoastra va solicit parere intr-o speta .. Care este sanctiunea care se aplica pentru nerespectarea prevederilor HG 1010 ... (vezi toată discuția)
Paznic cladire statistician statistician Daca angajez 3 paznici pentru o cladire trebuie sa intocmesc plan de paza conform legii 333 ? (vezi toată discuția)