avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit PFA in concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

PFA in concediu de crestere copil

Buna ziua !

As vrea sa stiu daca intr-adevar nu am voie sa am alte venituri decat indemnizatia de crestere a copilului atat timp cat sunt in CIC ?
Nu pot desfasura activitati in baza autorizatiei de PFA ?

Contractul de prestare de servicii se poate incheia in absemnta unei autorizatii PFA (cu mentiunea ca pfa-ul este suspendat) ?

Multumesc mult ! O zi buna !
Cel mai recent răspuns: natalia84 , utilizator 15:15, 14 Septembrie 2011
Pentru a beneficia de indemnizatie CIC conditia este sa nu realizati alte venituri supuse impozitului pe venit.
Contractul de prestari servicii poate ca il puteti incheia dar nu vad legalitatea prestarii serviciului atat timp cat activitatea pfa_ului este suspendata.
Multumesc mult pt raspuns. Inca sunt in legalitate :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila in timpul concediului de ingrijire a copilului ancaoroian ancaoroian Buna ziua, sunt in concediu nde crestere a copilului de 1 luna si pentru ca statul a micsorat indemnizatia, as dori sa stiu daca imi pot reintregi venitul ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare iuliili iuliili Buna ziua! Am sieu o nelamurire si as dori sa ma ajutati. Ma aflu in crestere copil pana la 2 ani cu contract de munca suspendat. Vreau sa prestez servicii de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alexandru2007 alexandru2007 1.Daca sunt in CIC pot presta activitati profesionale in baza unei conventii civile ? Trebuie sa renunt la CIC pentru conventie? Ce spune legea? 2. Somer ... (vezi toată discuția)