As dori sa stiu daca poate fi cesionat un contract penru acordarea finantarii nerambursabile de catre AM POS CCE.
Mentionez faptul ca exista un articol ce prevede faptul ca "toate drepturile si obligatille decurgand din implementarea acestuia nu pot face obiectul cesiunii".
De asemenea, as dori sa stiu in ce masura este obligatoriu incasarea sumelor cesionata in cont de trezorerie, sau pot fi facute aceste incasari si intr-un cont bancar (intr-o banca comerciala). Modificarea contului poate fi facuta si ulterior incheierii contractului, dar, evident, inaintea incasarii sumelor nerambursabile?
Salut, solutii exista intotdeauna chiar daca se prevede imposibilitatea cesiunii.Sunt necesare mai multe amanunte,plus ca in functie de suma trebuie sa apelati la consilieri specializati.B-)Succes.
Fiind ce contractul este facut "intuitu persoane" e clar ce nu se poate cesiona pana la 3/5 ani dupa finalizarea proiectului. Contul trezorerie nu este obligat la programe operative poscce, dar daca este deschis si s-a semnat contractul pana ce nu va autoriza autoritatea prin o modificarea contractuala, nu puteti deschid un alt cont la o banca comerciala pentru rembursarea cheltuielilor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Procedura tva
rat maria
Buna ziua
Lucrez la o firma privata care are un contract pentru acordarea unei finantari nerambursabile , pe programul POS CCE , la care TVA este ... (vezi toată discuția)