Am avut pe rol un dosar in care ceream revizuirea unei sentinte. Acest dosar s a finalizat in data de 29 iunie 2011 si nu am primit hotararea judecatoreasca nici la aceasta data. Va intreb ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia acestei hotarari judecatoresti?Instanta respectiva nu avea obligatia de a ne trimite in scris hotararea luata?
Ce hotarare a fost atacata cu revizuire ? ... ma refer a carei instanta , Tribunal , Curte de Apel ...
Comunicarea unei hotarari poate dura ceva vreme ...Hotărârea se va comunica părţilor, în copie, după redactarea motivării de către judecător, în cazul în care legea prevede că această comunicare este necesară pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului.
Mergeti la grefa instantei si solicitati eliberarea unui exemplar legalizat dupa hotarare. Daca nu a fost inca redactata puteti solicita grabirea redactarii.
dacă doriți să vă fie comunicată hotărârea dată în dosarul de revizuire, atunci va trebui să așteptați mult și bine. nu se mai comunică, mergeți la tribunal și interesați-vă de soluție și hotărâre/
hotararea de divort
gyana13
buna seara, am o intrebare in legatura cu hotararea de divort, am divortat pe data de 19.oct, si as vrea sa stiu cu aporximatie cand o sa ajunga hotararea de ... (vezi toată discuția)