avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare revizuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare revizuire

Am avut pe rol un dosar in care ceream revizuirea unei sentinte. Acest dosar s a finalizat in data de 29 iunie 2011 si nu am primit hotararea judecatoreasca nici la aceasta data. Va intreb ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia acestei hotarari judecatoresti?Instanta respectiva nu avea obligatia de a ne trimite in scris hotararea luata?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:42, 13 Septembrie 2011
Ce hotarare a fost atacata cu revizuire ? ... ma refer a carei instanta , Tribunal , Curte de Apel ...

Comunicarea unei hotarari poate dura ceva vreme ...Hotărârea se va comunica părţilor, în copie, după redactarea motivării de către judecător, în cazul în care legea prevede că această comunicare este necesară pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului.
Mergeti la grefa instantei si solicitati eliberarea unui exemplar legalizat dupa hotarare. Daca nu a fost inca redactata puteti solicita grabirea redactarii.
A fost atacata cu revizuirea hotararea data de Tribunal
dacă doriți să vă fie comunicată hotărârea dată în dosarul de revizuire, atunci va trebui să așteptați mult și bine. nu se mai comunică, mergeți la tribunal și interesați-vă de soluție și hotărâre/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
hotararea de divort gyana13 gyana13 buna seara, am o intrebare in legatura cu hotararea de divort, am divortat pe data de 19.oct, si as vrea sa stiu cu aporximatie cand o sa ajunga hotararea de ... (vezi toată discuția)
Hotarare pronuntata in calea de atac a apelului si necomunicata imbroserv imbroserv Pe data de 10.01.2012 sa judecat termenul si s-a dat solutionare la apel. Nu am primit pana astazi comunicarea solutionarii desi au trecut 3 luni de ... (vezi toată discuția)