avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate sponsorizare persoana fizica eveniment ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

sponsorizare persoana fizica eveniment cultural/artistic, sponsorizare studenti

Buna ziua,
Suntem un grup de artisti tineri, studenti la masterat, care vrem sa organizam un eveniment cultural, non-profit intr-un bar. In cautarea sponsorilor care sa ne ajute sa ne acoperim macar o parte din cheltuielile materialelor utilizate la acest eveniment ne-am lovit de contractele de sponsorizare. Intrebarea este cum trebuie procedat? exista vreo modalitate ca o firma care este dispusa sa ne sustina sa ne acorde o sponsorizare ca si persoane fizice sau ca si studenti? trebuie sa fim inregistrati undeva ca persoane care organizeaza un eveniment de promovare a ceea ce au creeat ei independent de orice institutie?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 03:45, 14 Septembrie 2011
Cel mai simplu este sa va adresati unei asociatii nonprofit de profil care sa fie beneficiara sponsorizarii si sa organizati sub egida ei evenimentul.
Daca sunteti membri ai unei asociatii profesionale de profil recunoscuta la nivel natioanal (cum ar fi Uniunea Artistilor Plastici,......) puteti beneficia de sponsorizari si ca persoane fizice.
Vedeti si Legea nr 32/1994 art.4.alin(1)lit.(d)
poate fi beneficiar al sponsorizarii : d) orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul dintre domeniile prevazute la lit. a) este recunoscuta de catre o persoana juridica fara scop lucrativ sau de catre o institutie publica ce activeaza in domeniul pentru care se solicita sponsorizarea.


[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare din partea fundatiei Ramona24 Ramona24 Buna z iua. Fundatia poate oferi sponsorizare sub forma platii unor persoane fizice pentru a presta servicii in afara fundatiei pentru ... (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare persoana fizica cosmin8917 cosmin8917 Buna dimineata! Pot incheia un contract de sponsorizare cu o persoana fizica? Sau este necesar sa primim o recomandare de la o fundatie / institutie? Va ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sponsorizarea? Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In ce conditii un SRL poate acorda sponsorizare fie in bani fie in produse? (vezi toată discuția)