avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DECL 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DECL 112

Din mare graba nu mi-am notat nr de depunere al declaratiei 112. Dosarul fiscal am incercat sa-l deschid (pt verificare) dar nu functioneaza. Stie cineva cum altfel sa verific daca declaratia a fost prelucrata si este validata?. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:43, 14 Septembrie 2011
daca aveti nr de inregistrare al d112 de luna trecuta puteti intra si vedeti si declaratia actuala
Puteti merge la Administratia Finantelor Publice de care apartineti sa vedeti care e starea D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare d112 bastti bastti Buna ziua Am o problema poate ma puteti ajuta. Am transmis D112 si am primit un index pe cre l-am notat. Azi am vrut sa verific starea lor.Daca intru pe ... (vezi toată discuția)
D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)