Mi-a fost intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Am un amic care,facand anumite demersuri catre LML Iasi, la care este arondat SML al localitatii care fac analiza probelor mele biologice,a obtinut un raspuns prin care LML Iasi nu a avizat functionarealaboratorului biologic din cadrul SML local.
As putea avea castig de cauza solicitand constatarea nulitatii analizelor biologice intrucat nu au fost facute de catre institutia competenta si autorizata?(probele ar fi trebuit sa fie trimise la analiza la Iasi si nu sa fie facute pe plan local)
S-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema?
puteți încerca, nu aveți nimic de pierdut. dacă vi s-au luat două probe, puteți solicita și o recalculare a alcoolemiei. se cunosc surprize frumoase și în acest domeniu.
Ati multumesc pt raspuns dar eu nu am dat proba de sange si este alta infractiune nu pot sa merg la IML pt ca eu am suflat decat an alcootest asa am inteles.
deci eu am doua infractiuni 1. conducerea sub influenta alcoolului .2 sustragerea probelor biologice .va rog cine poate sa ami dea mai multe informati.