avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... DISPUNERE MASURI ASIGURATORII PENTRU CREANTE NASCUTE ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

DISPUNERE MASURI ASIGURATORII PENTRU CREANTE NASCUTE DUPA DECLARAREA IN INSOLVENTA

Ma poate cineva ajuta cu o explicatie.
O firma se declara in inolventa la data de 31.03.2011. La data de 24.05.2011 i se revoca autorizatia de antrpozit fiscal -drept urmare este obigat la plata accizelor in termen de cincizile. Nu o face.
Putem dispune masuri asiguratorii avand in vedere prevedrile art 64 din Lg85 -Creantele au luat nastere dupa data declararii in insolventa....?

Alte discuții în legătură

Problemă insolventa/fiscalitate (impozite si taxe locale) ionutstratopol1 ionutstratopol1 Problemă Insolventa/Fiscalitate (impozite si taxe locale) La masa credală creanțele fiscale de natura impozitului pe clădiri, terenuri sau mijloace de ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie in insolventa vendeta vendeta parte din imobilul aflat in proprietatea unui srl a fost adus ca aport la capitalul societatii in urma unei donatii facute de mine pt. fostul meu sot care ... (vezi toată discuția)
Cum obtin certificatul fiscal al autoturismului? Georgelo87 Georgelo87 Buna ziua vo rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un sfat Am cumparat o masina 2009 noiembrie si este inscrisa pe firma dar eu am cumparat de la alt cineva ... (vezi toată discuția)