avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... examen de promovare in grad profesional imediat ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

examen de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut

Ce trebuie sa cuprinda documentatia pentru a demara procedura privind concursul/examenul de promovare in gradul profesional imediat superior celui detinut de catre un functionar public de executie in cadrul unei primarii.Ce acte normative trebuie avute in vedere ,in afara legii 188/1999 cu modif.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 09:45, 15 Septembrie 2011
1. Referat de organizare a examenului, bibliografie+adresa solicitare desemnare reprezentant catre ANFP.
2. H.G nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici

In ce consta referatul de organizare a examenului de promovare in grad?
Pai in justificarea necesitatii organizarii examenului de promovare in grad profesional (de ce trebuie organizat asa ceva); trebuie precizata daca aceasta promovare in grad este prevazuta in planul anual de ocupare a functiilor publice, ca functionarii x si y indeplinesc conditiile legale pentru a participa la aceasta promovare in grad profesional, etc.
Ca de obicei, hartogaraie multa:))
Indeed :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz anfp ptr promovare grad primcaz primcaz Buna ziua, As vrea sa stiu daca ptr organizarea unui examen/concurs ptr promovare a functionarilor publici intr-un grad profesional superior, este necesar ... (vezi toată discuția)
Ocupare post perioada determinata functionar public georgiananegoita georgiananegoita Va rog sa ma lamuriti care este procedura ocupare post pe perioada determinata intr-o primarie.Am citit Legile si am inteles ca trebuie insttiintata ANFP,mai ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad profesional consilier superior Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie ... (vezi toată discuția)