avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand se iau in calcul anii de munca lucrati dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand se iau in calcul anii de munca lucrati dupa pensionarea din armata?

Am lucrat in Armata( ca ofiter ) timp de 20 de ani si am primit o pensie recalculata( in 2011) de 1200lei.Dupa iesirea din Armata am mai lucrat timp de 12 ani intr-o companie privata ca inginer.Desi am facut toate demersurile la Casa de pensii militare , nu am primit nici un raspuns in legatura cu recunoasterea anilor munciti dupa trecerea in rezerva.Ce ma sfatuiti?! www.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: tulceanul , utilizator 11:30, 15 Septembrie 2011
asteapta ! poti sa dai un telefon la casa de pensii (tf verde) sa fii sigur ca documentele tale au ajuns la ei. incepand cu luna octombrie incepe lucrul la introducerea la pensie a anilor lucrati dupa pensionare. sanatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat dupa pensionare adela65 adela65 Sunt pensionar militar si dupa iesirea la pensie am lucrat timp de 7 ani. Doresc sa stiu daca contributia data in acesti ani mi se ia in calcul la revizuirea ... (vezi toată discuția)
Ce perioada se ia in considerare la calculul pensiei in sistemul public , dupa pensionarea m.a.i.? aorhan aorhan Am iesit la pensie pe 12.09.2007,cu pensie militara.Ca si perioade in care mi-am desfasurat activitatea pot sa enumar: - militar in termen - 11.10.1973 - ... (vezi toată discuția)
S.o.s. buna ziua. va rog sa imi spuneti cum sa intelegem situatia urmatoare, ... rodikontro rodikontro Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum sa intelegem situatia urmatoare, Sotul meu, nascut in 1957, s-a pensionat in 1998, in urma desfiintarii unitatii militare ... (vezi toată discuția)