avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat dupa pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat dupa pensionare

Sunt pensionar militar si dupa iesirea la pensie am lucrat timp de 7 ani. Doresc sa stiu daca contributia data in acesti ani mi se ia in calcul la revizuirea pensiei finale.
Am trimis adeverinta de la Casa de pensii judeteana in acest sens la Bucuresti - pensii militare in data de 17.08.2011.
Cu multumiri, Vasile
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:42, 27 Octombrie 2011
Desigur ! Se iau in calcul activitatile civile de dupa pensionare.
Daca sunteti beneficiar de pensie pentru limita de varsta (va uitati pe ultima decizie de recalculare, este scrisa categoria de pensie), aveti dreptul sa beneficiati de recalcularea drepturilor de pensie in temeiul art. 107, alin. (4) din Legea nr. 263/2010.

Am scris, pe larg, despre recalcularea drepturilor dvs. de pensie in discutia de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

Inteleg ca nu ati primit niciun raspuns de la casa sectoriala de pensii. Insistati, trebuie sa primiti un raspuns. Din ceea ce am citit in forum, nu sunteti singurul care a solicitat recalcularea pensiei pentru stagiile si veniturile realizate dupa pensionare si care nu a primit raspuns de la casa sectoriala de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor - valorificarea stagiilor de cotizare realizate dupa pensionare Danila_Lucian Danila_Lucian Sunt nascut la 02.01.1961, pensionar militar din 31.10.2002 . Am stagiu de cotizare ca militar 21 ani 4 luni si 6 zile( include armata si scoala militara ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mfrincu mfrincu am iesit anticipat la pensie militara in anul 1999 cu pensie de serviciu cf ordonantei guv nr.7/1998, din august 2000 am lucrat cu vechime neintrerupta ... (vezi toată discuția)