avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... fluturas plata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

fluturas plata

As vrea sa-mi spuneti daca lucrez in schimbul de noapte ,de ce pe fluturas nu apar nr.orelor de noapte , ,deoarece in dreptul orelor de noapte este 0,dar suma de bani este trecuta.Precizez ca lucrez in administratia locala,si as vrea sa stiu daca acest lucru ma afecteaza la pensie,Doar de trei luni se intampla sa nu mai apara nr.orelor de noapte lucrate.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 17:18, 14 Septembrie 2011
Probabil operatorul de date a omis sa le introduca. Oricum la pensie se vor vedea din fisele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire GheorghePopescu GheorghePopescu Buna seara. Sunt pompier civil la o universitate din Bucuresti. Pe fluturasul de salariu imi apare SPOR NOAPTE 25% ,dar in carnetele de munca nu este operat. ... (vezi toată discuția)
Imi sunt respectate drepturile, ca si angajat in comert? ellenycka ellenycka buna! lucrez intr-un magazin non-stop, cu un salariu de 720 lei pe contractul de munca. Lucrez in ture de 8 ore, astfel: 2 zile de la 14-22, 2 zile 6,30-15, 2 ... (vezi toată discuția)