avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract prestari servicii revisal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract prestari servicii revisal

Fiind expert contabil,cu atestat resurse umane,avand CIF de la A.F.P,nu si de la Registrul Comertului,pot incheia contract de prestari servicii,pentru transmitere Revisal?
Cel mai recent răspuns: Mihai277 , utilizator 10:35, 30 Septembrie 2011
nu deoarece nu aveti codul CAEN 7830 faceti va fie PFA , fie SRL .Legal nu aveati voie sa intocmiti state de plata deloc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator
Pentru Adi290: se pot incheia contracte de prestari servicii cu clientii pentru transmiterea Rvisalului.Anexati la dosar copie CIF, copie atestat resurse umane, contractul de prestari servicii cu clientul
Buna ziua,as dori sa stiu si eu daca am o firma cu CAEN 7022 pot incheia contract de prestari servicii,pentru transmitere Revisal?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ADI290 ADI290 Un expert contabil,PFA,care a obtinut certificat de inspector resurse umane,avand un contract de prestari servicii de contabilitate cu o societate,pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane- pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna ziua, In situatia in care activez ca si expert contabil fiind Pfa( profesie independenta) dar am si autorizatie de IRU ( inspector resurse umane ) pot ... (vezi toată discuția)