avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pacaleala cu oferta de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pacaleala cu oferta de telefonie mobila

Am semnat pe 22 august un contract pentru o oferta tentanta cu o companie de telefonie mobila. Mi s-a spus ca am 5000 de minute intr-o retea fixa si 5000 minute in reteaua de telefonie mobila la care mi-am facut abonamentul dar pe care le pot consuma si in celelalte retele. Dupa ce am vorbit max jumatate de ora in reteaua mobila mi s-a terminat creditul. Pur si simplu! Am inceput sa sun la cel care mi-a adus telefonul, angajatul retelei de telefonie fixa si la alte , am facut reclamatii telefonic si pe mail. Mi s-a spus ca o sa vina cineva sa ia telefonul inapoi. Au trecut trei saptamani si sunt mintita in continuare.
Ce pot face sa reziliez contractul si sa nu platesc serviciile de care nu am beneficiat? Este posibil sa raman doi ani cu un contract pe care nu-l folosesc?
Am vreo sansa de scapare?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Furnizorul de telefonie ameninta cu suspendarea serviciului de telefonie si plata dublului taxelor de interconectare SorinRO SorinRO Salut! Am abonament OPTIM NELIMITAT. Pe site-ul furnizorului scrie asa: \"Beneficii: NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau ... (vezi toată discuția)
Companie telefonie mobila - abuzuri si iar abuzuri typhoon typhoon LUMEEEE!Cea mai ciudata si abuziva retea este ZAPP.Am cittit nenumarate(pe diferite site-uri) nemultumiri ale abonatilor acestei retele.Mi se pareau ciudate si ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)