LUMEEEE!Cea mai ciudata si abuziva retea este ZAPP.Am cittit nenumarate(pe diferite site-uri) nemultumiri ale abonatilor acestei retele.Mi se pareau ciudate si nefondate,asta pana sa imi vina si mie randu`.
Am facut cerere de incetare a serviciului telefonic cu cel putin 30 zile(dupa cum se cere in contract)a incetarii contractului care expira pe 26 august pt.primul abonament si pe 9 septembrie pentru cel de al doilea.Acu vine partea interesanta,dupa cum vedeti suntem in 09.10.2008 si abonamentele au fost sistate probabil la data aniversara contractului,dar eu am primit inca o factura in plus pentru primu abonament pe luna septembrie(desi contractul inceta pe 26 august)si mi-au spus ca o sa mai primesc o factura la sfarsitul lunii acesteia pentru abonamentul al doilea(care inceta pe 9 septembrie).Am mers cu contractul la un punct de lucru al retelei si respectivul agent mi-a spus ca nu stie ce e de facut(nu vad atunci criteriile de angajare daca omu e afon in ceea ce lucreaza)si ca facturile se emit de la bucuresti(io locuind in provincie)si mi-a recomandat sa sun la serviciul de relatii cu clientii.Am sunat si au inceput sa o dea cotita,ca mai bine ar fi sa platesc ce s-a emis,ca desi abonamentul se incheie la 12 luni in cap,perioada de facturare este mai lunga si alte bazaconii.Dupa ce mi-am facut 1 car de nervi am luat contractul din nou la rasfoit si nu am inteles mare branza...
Acu ce va rog...banuiesc ca multi dintre d-voastra au un asemenea abonament si poate ati aprofundat mai bine conditiile de incetare a serviciului respectiv,asa ca va rog sa imi explicati CARE-I FAZA? ca io-s mai greu de cap sau ei incearca sa ma prosteasca...
E destul de hilar cum se comporta cand esti in situatia de a face un abonament telefonic(te bibilesc si te sucesc pe toate partile)dar cand e vorba de incetare a serviciului vin cu oferte "presupus"tentante,iar daca nu reusesc incearca tertipuri de genu(ex.meu)sau chiar abuzuri.
Chiar zilele acetea citeam pe acest site cum un coleg de-al nostru si-a dat acordu` verbal de a prelungi contractul,dupa care s-a razgandit iar cei de la zapp ce credeti ca i-au spus?ca nu poate sa renunte ca ei au inregistrarea in care el isi da acordu,iar daca vrea sa renunte trebuie sa plateasca o taxa(destul de maricica(120 euro sau ron ,nu mai stiu exact)
In concluzie as dori niste pareri care sa ma lumineze(are sens sa ajung cu ei prin judecata sau au niste dedesubturi prin contract pe care nu le-am aprofundat si atunci au un temei legal la ce fac)
Tin sa multumesc celor care mi-au raspuns la alte subiecte pe forum si sa precizez ca au fost raspunsuri de mare competenta....
Referitor la zapp...aviz amatorilor,cand faceti un contract incercati sa-l si cititi,nu doar sa dati cu subsemnatu` la secunda#-o
Si eu sunt utilizator ZAPP. Si pot sa spun ca nu exista dedesubturi pertinente ale contractului. Mai putin faza cu taxa suplimentara pentru incetarea contractului inainte de termen. Insa acest gen de clauza este o clauza abuziva. Daca ti-au emis o factura in plus, poti sa ii dai in judecata pentru nerespectarea obligatiilor lor contractuale. Parerea mea este sa nu platesti factura, in cazul in care o platesti se considera acord tacit pentru prelungirea contractului. Sunt, intr-adevar, profitori si incearca orice, chiar, in afara legii, pentru a te obliga sa ramai in reteaua lor. Insa, cred ca nimeni nu a avut curajul pana acum sa ii dea in judecata. Eu am nevoie sa raman la ei, pentru ca, una peste alta, au cele mai mici tarife si cea mai buna oferta de telefonie mobila de pe piata romaneasca. Mai ma ratoiesc la ei cand ma suna, mai castig cate ceva in plus ca sa compensez dezavantajele de a fi in reteaua lor. Asa ca, da-i in judecata. Eu cred ca o sa castigi.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme zapp
mmv_mmv
Din decembrie 2006 sotul a facut un abonament la zapp. Vara asta ne-am interesat la serviciul clienti cum am putea sa inchidem acest abonament, intrucat nu il ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
calytul
Am fost data in judecata avand ca obiect somatie de plata OUG 119/2007, deoarece am incheiat un contract de telecomunicatii cu o firma de telefonie , mai exact ... (vezi toată discuția)
Contract nesemat
coste22
Buna ,acum 2 ani am cumparat un telefon de la [EDITAT] pe abonament ,am platit facturile vreo 3 luni la rand apoi am incetat sa mai platesc vreuna dintre ele ... (vezi toată discuția)