avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

Buna.
O firma din Bucuresti a primit o amenda de circulatie pe raza unui alt judet In ce cont de face plata acestei amenzi, cine e beneficiar?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:15, 15 Septembrie 2011
Beneficiar M.A.I iar contul este inscris pe Procesul-Verbal de Contraventie
nick_cdr a scris:
Beneficiar M.A.I iar contul este inscris pe Procesul-Verbal de Contraventie

Eronat stimate domn, amenzile privind circulatia pe drumurile publice reprezinta venit integral la Bugetul de Stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)
Amenda persoana fizica angisa angisa buna seara.Am si eu o intrebare, unde se duc amenzile acordate persoanelor fizice si intreprinderilor individuale? la bugetul de stat s-au la bugetul ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa in portal Roraican Roraican Inca nu am platit amenda (50%) pentru ca m-am incadrat in cele 48 ore cand am facut plangerea. Daca respingerea plangerii s-a facut, deocamdata, doar pe ... (vezi toată discuția)