avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent!! cazier judicar va rog!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent!! cazier judicar va rog!!

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare!
O sentinta penala, ramasa definitiva la 28 iunie 2011, in cat apare inscrisa in cazierul judiciar?
E urgent va rog!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jamesdean , utilizator 23:02, 14 Septembrie 2011
in 10 zile de la raminerea definitiva si irevocabila va fi inscrisa in cazier
@jamesdean -irevocabil in penal?
In termen de cel mult 10 zile de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare- art 14 din Legea 290/2004 privind cazierul judiciar .
multumesc de atentionare ;:love:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de stergere a cazierului dupa obtinera reabilitarii judecatoresti alexflorin1 alexflorin1 Pe scurt...am intentat singur,din cauza situatiei financiare o actiune pentru obtinerea reabilitarii judecatoresti.Dupa multe amanari,in data de 27.12.2012 am ... (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare judecatoreasca admisa - termen obtinere cazier MBH MBH Buna seara. In cat timp de la darea sentintei favorabile in cazul reabilitarii se poate elibera un cazier curat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Suspendarea cond.a executarii pedepsei- termen de incercare- reabilitare mlm76 mlm76 Cand devine cazierul curat daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni de incercare. Mentionez ca nu am m-ai avut nici o abatere. ... (vezi toată discuția)