avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

am divortat in anul1995 dupa care am facut partajul. sotia a ramas cu 2 apartamente si eu cu 1 ap nationalizat care ulterior a fost revendicat de proprietar. ce sanse asi avea sa mai recuperez un ap din cele 2 ?
Cel mai recent răspuns: anamarian , utilizator 15:11, 3 Septembrie 2008
Cele doua apartamente ramase fostei sotii, dupa ce s-a solutionat actiune de partaj, au fost dobandite in timpul casatoriei?
Apartamentul nationalizat care va revenit era cumparat impreuna cu celelalte doua? Insuficiente informatii!
tudorioan a scris:

Cele doua apartamente ramase fostei sotii, dupa ce s-a solutionat actiune de partaj, au fost dobandite in timpul casatoriei?
Apartamentul nationalizat care va revenit era cumparat impreuna cu celelalte doua? Insuficiente informatii!
[/q uot] AP nationalizat era cu chirie la ICRAL
elenpion a scris:

tudorioan a scris:

[/q uot] AP nationalizat era cu chirie la ICRAL
OK! Dar cele doua apartamente? Ce sanse poti sa ai de a recupera unul din cele doua apartamente ramase fostei sotii, cand... In principiu, niciuna! Instanta a hotarat, hotararea judecatoreasca ramanand definitiva si irevocabila, presupun.
A-SI FI DORIT SA MAI AM O SANSA.
De ce nu raspunzi sincer la ceea ce am postat anterior!

Alte discuții în legătură

Partaj iulia.dragomir iulia.dragomir Sotul meu impreuna cu fosta lui sotie au cumparat in anul 2008 un apartament cu ajutorul unui credit in cadrul caruia ea este coplatitor. Sotul meu a fost cel ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Partaj mancipri mancipri locuinta r.i.a.l . tatal titular contract de inchiriere . fiul de cand s-a nascut , locuieste la aceiasi adresa cu tatal .devine major si se casatoreste . ... (vezi toată discuția)