avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

am divortat in anul1995 dupa care am facut partajul. sotia a ramas cu 2 apartamente si eu cu 1 ap nationalizat care ulterior a fost revendicat de proprietar. ce sanse asi avea sa mai recuperez un ap din cele 2 ?
Cel mai recent răspuns: anamarian , utilizator 15:11, 3 Septembrie 2008
daca era cu chirie la icral atunci apartamentul nu trebuia sa faca parte din bunurile partajabile pentru ca nici unul din soti nu avea drept de propietate asupra lui .Cred ca contestatie in anulare?Dar trebuie sa se repuna in termenDar celelalte doua apartamente cum au fost dobandite?
Intrebarea cu cele 2 apartamente am pus-o si eu! A evitat sa dea detalii! In ceea ce priveste apartamentul icral, fiind inchiriat nu a putut fi pus in discutie in procesul de partaj. Nu poate fi vorba de o contestatie in anulare! Ce sa conteste?
Nu mai aveti nicio sansa, intrucat hotararea instantei este irevocabila.

@anamarian
Contestatia in anulare pentru ce s-o formuleze? Aceasta cale de atac se exercita in conditiile si termenele prevazute de Codul de procedura civila (art.317 si urm.)
ma gandeam la niste greseli materiale daca are noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj iulia.dragomir iulia.dragomir Sotul meu impreuna cu fosta lui sotie au cumparat in anul 2008 un apartament cu ajutorul unui credit in cadrul caruia ea este coplatitor. Sotul meu a fost cel ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Partaj mancipri mancipri locuinta r.i.a.l . tatal titular contract de inchiriere . fiul de cand s-a nascut , locuieste la aceiasi adresa cu tatal .devine major si se casatoreste . ... (vezi toată discuția)