avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de concesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de concesiune

buna ziua, as vrea sa concesionez o masina, se poate face contractul de concesiune la un avocat?daca da, ce documente imi trebuie si aproximativ cat ar costa.multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: simonik2011 , utilizator 17:36, 14 Septembrie 2011
Cred ca va referiti la contractul de inchiriere sau de comodat. Merge o autentificare la un notar cu actele masinii si buletinele celor doua parti (daca proprietar e o persoana fizica). Daca nu am inteles bine va rog sa mai detaliati.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
george-neagu, moderator
la notar stiu ca se poate dar am auzit ca poate incheia si avocatul contracte de concesiune, vreau sa concesionez de la o persoana de nationalitate franceza un autoturism, contractul de concesiune este cu titlu gratuit?Un contract de comodat ar fi mai bun, daca da el poate fi intocmit si de un avocat?(asta e optiunea francezului),
ptr. dvs. e bun contractul de comodat si se poate face la un avocat; naste obligatii ptr. dvs., este cu titlu gratuit si nu necesita o forma speciala. la concesiune e un regim juridic mai aparte.
succes
persoana de la care concesionez trebuie sa-mi dea si actele masinii in original, precum si asigurarea?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscarea penalã a bunului altuia în franța DiDumi DiDumi Buna ziua! Am imprumutat o masina unei cunostinte sa se duca la fratele lui in Franta.Acesta a furat niste sticle de alcool dintr-un supermarket din Lion si a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat rams1899 rams1899 Buna ziua, Care este cea mai buna varianta de contract,comodat sau inchiriere,pentru un apartament cu doua camere,o camera pentru locuit si o camera pentru ... (vezi toată discuția)
Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)