buna ziua, as vrea sa concesionez o masina, se poate face contractul de concesiune la un avocat?daca da, ce documente imi trebuie si aproximativ cat ar costa.multumesc mult pentru ajutor.
Cred ca va referiti la contractul de inchiriere sau de comodat. Merge o autentificare la un notar cu actele masinii si buletinele celor doua parti (daca proprietar e o persoana fizica). Daca nu am inteles bine va rog sa mai detaliati.
la notar stiu ca se poate dar am auzit ca poate incheia si avocatul contracte de concesiune, vreau sa concesionez de la o persoana de nationalitate franceza un autoturism, contractul de concesiune este cu titlu gratuit?Un contract de comodat ar fi mai bun, daca da el poate fi intocmit si de un avocat?(asta e optiunea francezului),
ptr. dvs. e bun contractul de comodat si se poate face la un avocat; naste obligatii ptr. dvs., este cu titlu gratuit si nu necesita o forma speciala. la concesiune e un regim juridic mai aparte.
succes
Contract de comodat
rams1899
Buna ziua,
Care este cea mai buna varianta de contract,comodat sau inchiriere,pentru un apartament cu doua camere,o camera pentru locuit si o camera pentru ... (vezi toată discuția)