pe cale legala cum pot sa fac sa numai fiu cautat, sa numai ma sune sa ma lase pur si simplu in pace ...e vorba de un fost coleg de scoala prieteni vechi din copilarie etc, eu vreau doar sa numai am nicio tangenta cu acest individ si sa fiu lasat .in pace, .eu va intreb pe voi care poate stiti mai bine ca mine ..ce pot face pe cale legala sa fiu lasat in pace sa numai aud mesaje pe casuta telefonului "ba intru peste tine vorbe spuse aiurea la betie etc" stiu ca este un topic ft des uzitat dar practic habar nu am daca sa ma duc la politie sau nu nu stiu sa-i faca o vizita ..sa bage umpic frica in el etc ..astept raspunsurile voastre multumesc anticipat !
Puteti incerca cu o plangere la politie dar daca nu este vorba de o infractiune de amenintare greu de spus ce se poate face.
Incercati totusi pentru ca eu zic ca il vor chema.
preventiv, fiind vorba mai mult de telefoane obsesive...e bine sa anunti operatorul de servicii telefonice cu privire la blocarea apelurilor/sms-urilor trimise de acel nr.
Inaine de a merge la politie va mai puteti schimba si nr de tel, daca tot nu se potoleste si da dup alte nr. de tel.
C. pen. nu prevede ca si infractiune acest gen de abuz psihic...ci se pot face raportari si precizari pe langa o infractiune de baza...in cazul dv. nu e vorba despre comiterea unei infractiuni...
Cu parere de rau...
Apel cu numar ascuns
cumy
Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)