avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... alergie la un supliment alimentar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

alergie la un supliment alimentar

Buna seara tuturor!
Am o problema cu un supliment alimentar. Dupa ce am consumat o doza recomandata de ... 100 mg. am facut o reactie alergica de am ajuns la urgenta unde m-au tratat. Am efectuat teste alergologice unde s-a stabilit ca sunt alergic la ... . Respectivul produs l-am cumparat dintr-un magazin naturist si pe eticheta nu s-a evidentiat ca ar putea cauza reactii alergice. Cine isi asuma raspunderea in cazuri de acestea si care sunt pasii legali ce ar trebui urmati?
Va multumesc Karateka
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:18, 14 Septembrie 2011

Testele alergologice le-ati facut dupa ce ati luat medicamentul?
Daca raspunsul este DA (pentru ca asa se intelege din ce ati scris, ca ati luat medicamentul in urma unei recomandari) nu aveti, in opinia mea, ce sa faceti.

Acesta este riscul tratamentelor naturiste pe care de regula le luam pentru ca altii spun ca s-au simtit bine dupa ele :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot contesta dignosticul pus pe fuga la psihiatrie ? andreea1234566 andreea1234566 Buna ziua In luna iulie am avut niste probleme de sanatate . Lucram in Marea Britanie si locuiam cu partenerul meu cu care eram impreuna de foarte mult timp. ... (vezi toată discuția)
Gratarul si cancerul (?) nucu$ nucu$ [b]Cum se face o friptura la gratar necancerigena[/b] De ani de zile, nutritionistii avertizeaza ca orice carne fripta la gratar produce substante cancerigene, ... (vezi toată discuția)
Cialis import legal? mel_54 mel_54 In Romania este legal sa cumpar Cialis ? Ma refer sa cumpar online din alta tara nu din UE. Ce se intampla daca merg dupa coletul si se vede ce este ... (vezi toată discuția)