avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator

Sunt asociat si administrator intr-o firma si trebuie sa plec din tara pt 3 luni am dorit sa pun pe sotul meu administrator si dosarul facut la Registrul Comertului a fost amanat pe motiv ca are cazier fiscal si are un alt termen. Ce trebuie sa facem ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:25, 14 Septembrie 2011
Desemnati alt administrator sau ii faceti o procura de administrare pana va intoarceti in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din cazierul fiscal Razvan7miu Razvan7miu Buna ziua, in momentul de fata sunt administrator in cadrul unei firme declarata in insolvabilitate. Deoarece firma nu mai are activitate din 2015 i-a expirat ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala VeraG VeraG Sotul meu a depus actele la Reg Comertului pt infiintarea unei I.I. D-na de acolo i-a spus ca dosarul a fost respins, dar nu poate sa-i spuna motivele pentru ... (vezi toată discuția)
Cum fentezi cazierul fiscal? ingrid1989 ingrid1989 daca am cazier fiscal pot poate face o firma cu asociat unic sotul/sotia iar eu sa fiu administrator prin act constitutiv cu toate raspunderile aferente ... (vezi toată discuția)