avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

as dori sa stiu de catre cine este suportat concediul de odihna al unui salariat, de angajator sau de o institutie a statului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 14 Septembrie 2011
de catre angajator.
any02 a scris:

as dori sa stiu de catre cine este suportat concediul de odihna al unui salariat, de angajator sau de o institutie a statului?

Indemnizatia de CO este suportata de catre angajatorul dvs si nu de catre stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna crmnradu crmnradu Cu data de 17 august 2010 a fost detasata de la un SRL la o institutie publica o salariata care nu si-a efectuat concediul de odihna pe anul 2010 . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Solicit lamurire concediul de odihna mariaionescu mariaionescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am lucrat din anul 2012 pana la data de 31.05.2016 intr-o institutie de stat ca functionar public, cu ... (vezi toată discuția)