avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar - eliberare din Bucuresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar - eliberare din Bucuresti

Buna ziua!

Am nevoie de Cazierul judiciar pt inscrierea in Reg. Operatorilor Intracomunitari. Doresc sa mi se eliberezez in Bucuresti desi eu nu am acte si nici nu sunt nascuta aici (ci in jud Bacau). Credeti ca este posibil? La ce sectie de politie sa ma adresez?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:28, 14 Septembrie 2011
Din cate stiu regula este sa se elibereze de catre sectia de politie din raza unde isi are domiciliul solicitantul....
Insa pentru Bucuresti am mai auzit ca sectia 1 de politie elibereaza si pentru provinciali... ;)
Puteti da un telefon maine si sa intrebati...
Succes!
Pentru cei nascuti in Bucuresti se poate elibera la orice sectie de politie. Cei care sunt nascuti in alte judetele doar la sectia arondata la care au domiciliul in Bucuresti. In rest nu am auzit sa se acorde certificatele de cazier si in alta parte.

Certificatele se acorda pe loc in Bucuresti.
Nu am domiciliul "oficial" pe Bucuresti si as vrea sa evit un drum de 600 de km.
Mersi
Mersi! :)
Cererea- tip pentru eliberarea cazierului judiciar se poate depune personal sau prin imputernicit in baza unei procuri autentificate de catre notarul public, la unitatea de politie de la locul nasterii, domiciliu sau resedinta solicitantului.
Pentru mai multe detalii lecturati aici disp. art. 28 -31 din Legea 290/2004 privind cazierul judiciar www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - registrul operatorilor intracomunitari Irina03 Irina03 Buna ziua, am urmatoarea situatie.... Asociatul unic al firmei din RO, este persoana juricica straina (am obtinut cazierul judiciar)... iar administratorul ... (vezi toată discuția)