avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere de dizolvarer a unui ONG pentru neplata unor ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere de dizolvarer a unui ONG pentru neplata unor debite

Buna ziua,
doresc sa imi spuneti care este procedura, daca aceasta exista, conform careia unui ONG i se cere dizolvarea din cauza neplatii la timp a unei sume de pana in 5000 euro, pe baza unui contract de imprumut catre respectivul ONG. Am citit OG despre asociatii si fundatii, nu scrie nimic despre situatia prezentata de mine. totusi, intrebarile sunt
1. poate avea castig de cauza, si daca da pe ce baza, in ce conditii legale???
2. de la ce suma in sus se poate cere dizolvarea unui ONG ( daca se aplica) pentru neplata ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Desfiintare fundatie ipopa ipopa Am o fundatie (ONG) fara patrimoniu si datorii si doresc sa o desfiintez. Ce trebuie facut in acest caz? (vezi toată discuția)
Incetare activitate ong Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut pentru incetarea activitatii unui ong (vezi toată discuția)
Desființarea- radierea unei fundații 1950 1950 Fundația nu mai are decât președinte- restul de membri ai Comitetului director au murit.Nu mai are activitate de peste 10 ani- declarată anual la ANAF ... (vezi toată discuția)