avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent,va rog,am mevoie de ajutorul vostru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent,va rog,am mevoie de ajutorul vostru

are voie sa ma scoata lipsa la stoc de mag dc eu nu am luat nici un stoc in primire??si dc ma scot lipsa eu ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 15 Septembrie 2011
Daca va aduc la cunostiinta vre-o lipsa in stoc aratati ca nu ati luat in primire marfa pr baza de proces verbal de predare-primire.Daca va imputa o anumita suma o puteti contesta in in instanta
@top dan

Gestiunea se ia in primire prin efectuarea inventarierii. In listele de inventariere se inscriu stocurile faptice, atat plusurile cat si minusurile constatate, astfel incat cel care preia gestiunea sa nu aiba obiectiuni de facut mai tarziu.

@calinamalia

IDaca nu ati preluat gestiunea, nu semnati listele de inventariere (daca au fost intocmite). Comunicati conducerii, in scris, ca nu au cum sa va impute lipsa atata timp cat nu ati preluat stocul de marfa printr-o procedura legala.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
calinamalia a scris:

are voie sa ma scoata lipsa la stoc de mag dc eu nu am luat nici un stoc in primire??si dc ma scot lipsa eu ce pot face?


Daca ati lucrat ca si gestionar de bunuri exista aceasta posibilitate de a se angaja raspunderea dvs patrimoniala chiar daca nu ati semnat de primirea gestiunii ...

In cazul in care vi se comunica ca ati creat un prejudiciu angajatorului - lipsa in gestiune - singura posibilitate este sa dovediti ca nu vi se poate imputa dvs aceasta.

In cazul in care nu s-a efectuat inventarierea si nu s-a intocmit proces-verbal, gestionarii sunt obligati sa refuze predarea-primirea gestiunii.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiunea stef1234 stef1234 Buna ziua, am lucrat la o firma unde am fost angajat in functia de director de vanzari. Dupa o perioada de 3 ani am fost disponibilizat din fumctie fara o ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)