avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA, II SAU IF-evaluator autorizat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA, II SAU IF-evaluator autorizat?

As dori sa va mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Doresc sa ma autorizez ca si expert evalutor confor Ordanantei 24 din 30.08.2011 si as dori ca forma de organizare sa optez pt PFA, II sau IF.Se poate sau este obligatoriu sa-mi fac SRL?
Cel mai recent răspuns: noryx01 , utilizator 16:10, 19 Septembrie 2011
Puteti opta pentru orcare din variantele dorite. Nu este obligatoriu infiintarea unui SRL .
am fost la ORC si mi s-a spus ca nu pot opta pt aceste 3 forme, avand obligatia de a-mi face un SRL sau a lucra ca liber profesionist prin finante...Puteti sa-mi dati mai multe detalii?
Puteti sa optati pentru urmatoarele coduri CAEN 6831 ; 7022 ; 7490 .
Inregistrarea se face la finante pe baza actului de calificare ca evaluator.
deci sa inteleg sa expert evaluator pe PFA II sau IF nu merge?

Alte discuții în legătură

Standardele anevar de evaluare se aplica si in practica judiciara? Radu1955 Radu1955 Buna seara, As dori sa intreb daca standardele ANEVAR de evaluare sunt valabile/obligatorii si in practica judiciara? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Suport deschidere srl si contabilitate solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce fel de contabilitate trebuie tinuta, pentru o firma de imobiliare , care are si obiect de activitate de consultanta - ... (vezi toată discuția)
Expert vs. evaluator ContSters315143 ContSters315143 S-a cerut in cadrul unui proces expertiza tehnica judiciara la un apartament, respectiv la imbunatatirile aduse unui al doilea imobil-casa individuala. In ... (vezi toată discuția)