avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reclama stradala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reclama stradala

este adevarat ca o societate comerciala care isi pune reclama pe geamul sediului firmei, pe partea interioara, chiar daca sediul are fatada stradala nu are nevoie de nici o autorizatie pt aceasta?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 18:31, 3 Septembrie 2008
Plata reclamei se face de unde se sfarseste proprietatea privata si incepe cea publica, restul sunt interpretari ale primariei. Dar tinand cont ca nu este o suma mare si sa sacapati de vizite nedorite platit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banner publicitar pe bloc dragu_marius86 dragu_marius86 Buna ziua.Ca locatar in acest bloc am ales sa imi instalez un banner publicitar pe peretele blocului , exact sub pervazul meu. Am fost luat la intrebari de ... (vezi toată discuția)
Reclama pe bloc. pres. asoc. de locatari a spus ca semnatura mea nu conteaza shalimar shalimar Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu ... (vezi toată discuția)
Reclama pe bloc pisssssi pisssssi Buna ziua, din 2006 sunt proprietarul unui apartament care are montata o reclama luminoasa pe partea exterioara a balconului. Administratorii imobilului ... (vezi toată discuția)