avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contabil sef vs responsabil financiar proiect POSDRU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contabil sef vs responsabil financiar proiect POSDRU

As dori sa ma intreb, daca un contabil sef angajat intr-o unitate bugetara, cu contract de munca 8 ore/zi poate sa fie responsabil financiar proiect POSDRU 8ore/zi, salarizarea facandu-se integral pe baza de pontaj de la Proiectul POSDRU

Precizari
Dupa angajare i s-a facut act aditional la contractul individual de munca ca responsabil financiar POSDRU cu 8 ore /zi.Salalariul il ia -neredus NUMAI de la POSDRU.
Atunci...daca lucreaza integral 8 ore /zi Posdru..pt institutia unde a fost angajat cand mai lucreaza/???#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 11:57, 16 Octombrie 2011
Anuntati Autoritatea de Audit teritoriala. Dansii stiu ce au de facut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raporturi de munca intr-un proiect pos dru atnat atnat Suntem o unitate scolara si am obtinut finantarea unei Cereri, in cadrul Axei 2, DMI2.2. Echipa de implemantare este formata din : manager, asistent manager, ... (vezi toată discuția)
Spor de 50% pentru proiecte europene adrianamacsim adrianamacsim Un functionat public din primarie care lucreaza dupa orele de program intr-un proiect pe fonduri europene poate primi sporul de pana la 50% prevazut la art.16 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si contract de antrepriza viochi viochi Buna ziua ! In prezent am un contract de munca pe durata nedeterminata ( 8 ore/zi) in invatamant si un contract de antrepriza pe un proiect POSDRU, cu 8 ore ... (vezi toată discuția)