As dori sa aflu in cazul solicitarii la distrigaz a unei racordarii la retea de gaz, in conditiile in care locuiesc intr-un imobil cu trei etaje si alti cinci proprietari de la cati dintre acestia ar trebui sa obtin acordul, mentionez ca am acordul de la primul proprietar care a construit bransamentul, dar cei de la gaz mai solicita o alta lista(separat) prin care trebuie sa-si dea acordul toti vecinii.
Va multumesc !
intrucat nu sunteti constituiti ca as de locatari/proprietari apreciez ca nu veti nevoie nici macar de acordul primului racordat, cu atat mai outin a celorlalti. puteti solicita racordarea individual si, in caz de refuz, aderesati-va OPC
marti, despre abuzuri nu se mai aude? Distrigaz asta face! in acea masura in care nik1a spune ceea ce ii ii convine!
Altfel, daca ceilalti proprietari sunt bransati la reteaua de distributie a gazelor, chiar fiind colocatari cu petentul, de ce trebuie sa se milogeasca nik1a, trecand prin furcile caudine, sa se branseze la reteaua de gaze, desi locuind intr-un imobil cu trei etaje, atfel fata de ceilalti? Cred ca nik1a ascunde ceva!
Depinde daca doriti sa va racordati la tevile existente platite de alti locatari sau daca va puneti tevi proprii de la teava principala care intra in cladire... in primul caz nu trebuie sa aveti doar acordul celor ce au platit-o ci trebuie sa le si platiti si o parte din cheltuielile cu tevile/montarea lor pana la etajul 3... in a 2-lea caz cred ca ajunge acordul majoritatii proprietarilor... in prima varianta este vorba de un drept de proprietate si in virtutea lui proprietarul tevilor se poate incapatana sa nu va lase sa va racordati la teava lui ca asa vrea el, deci trebuie acordul tuturor celor care au un drept de proprietate asupra respectivelor tevi plus cateva acorduri de la ceilalti proprietari de apartamente ca sa aveti si majoritate relativ la asociatie... in a 2-a varianta este vorba de insasi dreptul dumneavoastra de a va racorda la retea si incapatanarea unora nu va poate opri acest drept, deci o majoritate trebuie sa fie suficienta...
Racord gaze
aariam_a
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema.
Locuiesc la bloc la etajul 2 si vreau sa ma racordez la gaze, teava de gaze ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala
adilaur
Sunt unul din cei 2 mostenitori ai unei case la curte . Vecinul meu are nevoie de o declaratie notariala pt. Distrigaz , precum ca sunt de acord ca el sa se ... (vezi toată discuția)