avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de inmatriculare platita la prima tranzactie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de inmatriculare platita la prima tranzactie

Cand va intra in vigoare legea care prevede ca toate autovehiculele inmatriculate mai devreme de 01.01.2007, la prima tranzactie a acestora (vanzare) cumparatorul va fi nevoit sa plateasca taxa de prima inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:43, 16 Septembrie 2011
Cumparatorul va fi obligat sa plateasca aceasta taxa conform proiectului de lege.
Dar s-a publicat legea? Daca nu cand se prezonizeaza acest lucru?
Nu s-a publicat aceasta lege. Nu se stie cand se va publica legea, din primavara se tot zvoneste acest lucru. Cert este ca pana la publicarea ei, taxa nu se datoreaza in cazul revanzarii masinilor inmatriculate in Romania inainte de 01.01.2007 si dupa aceasta data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu 2013 mateicostin mateicostin Buna ziua, Am si eu o intrebare, as fi recunoscator sa ma lamureasca cineva. Detin in prezent o Toyota din 2007, cumparata second hand de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)