avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate as vrea sa fac criminalistica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

as vrea sa fac criminalistica

ce facultate ar trebui sa urmez pentru a fi criminalist?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:57, 16 Septembrie 2011
Academia de Poltie Alexandru Ioan Cuza.
dar daca as face facultatea de psihologie as putea urma un master la criminalistica?

[...] Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi organizează admitere la masteratul interdisciplinar de CRIMINALISTICÃ în colaborare cu Facultăţile de FIZICÃ, CHIMIE şi BIOLOGIE. Condiţia de înscriere la examenul de admitere este deţinerea unei diplome de licenţă în domeniile Drept, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Medicină sau ªtiinţe inginereşti.

Pana o sa termini tu facultatea, poate se schimba ceva - insa e putin probabil ca psihologia sa fie considerata in viitor o facultate care sa permita inscrierea la cursuri de master in Criminalistica.

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)
Nu ma pot inscrie la academia de politie MariusAB MariusAB Sunt in anul III la Universitatea \\"Alexandru Ioan Cuza\\" din Iasi, la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. In semestrul I al primului an de ... (vezi toată discuția)