avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Tribunalele ºi judecãtoriile au grupuri electrogene?
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Tribunalele ºi judecãtoriile au grupuri electrogene?

Bună ziua.

Vă adresez această întrebare, considerând că justiţia, ca putere în stat ar trebui să beneficieze de autonomie energetică pentru buna desfăşurare a activităţii. Sălile de judecată, arhivele, tot ce priveşte compartimentul tehnic şi auxiliar al clădirilor ce deservesc actul de justiţie ar trebui să aibă o activitate neperturbată, de exemplu, de întreruperile de energie electrică anunţate sau accidentale. Un anunţ postat foarte recent pe un portal specializat anunţa întreruperea alimentării cu energie electrică a incintei, ataşându-se şi facsimilul anunţului oficial al companiei de electricitate, pentru toată durata zilei respective de lucru. Este clar că activitatea se perturbă, de exemplu arhiva nu mai poate funcţiona, acolo, ca şi în toate compartimentele, existând aparate, sisteme de transport şi alte sisteme care toate funcţionează doar cu curent electric. Sunt acum "beneficiarul" unei astfel de întâmplări datorită căreia am fost nevoit să reprogramez etape importante într-o acţiune juridică.

Vă cer părerea, sau aştept chiar şi o indicaţie, dacă există, în lege, care reglementează acest aspect.

Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters222761 , utilizator 11:40, 18 Septembrie 2011
Tribunalele şi judecătoriile au grupuri electrogene?

Unele dintre instantele care functioneaza in localuri mai noi au grup electrogen propriu.
Cele care functioneaza in localuri sau cladiri invechite nu au aceste tip de dotari.
Oricum situatia expusa de dvs este destul de rara si (probabil) a fost posibila numai datorita unor lucrari la retelele electrice din zona in care se afla si instanta la acere dvs faceti referire.
Faptul ca aceste lucrari au fost anuntate din timp face oarecum scuzabila pierderea timpului dvs din ziua respectiva.
Este regretabil dar este de inteles!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie camelia76 camelia76 intentionez sa cumpar un modul de locuit pe care il amplasez in curtea mea si vreau sa il transform in frizerie canina intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Controlul accesului in bloc si cum functioneaza interfonul andreiSRR andreiSRR Locuiesc intr-un bloc care are o asociatie de proprietari. Recent s-au inceput lucrarile de reabilitare termica (platite de primarie), si, printre altele s-au ... (vezi toată discuția)
Grefier arhivar - bibliografie concurs: regulament interior parchet djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Vreau sa ma inscriu la concursul pt ocuparea postului de grefier arhivar la pca craiova si printre subiectele tematicii de concurs imi trebuie si ... (vezi toată discuția)