avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Curs agent imobiliar in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Curs agent imobiliar in Germania

daca cineva din acest Forum stie unde si de ce am nevoie pentru un curs agent vanzari imobiliare,ma refer in statul German .Multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 15:11, 16 Septembrie 2011
Cred ca va trebui sa intrebati pe un site german.
mutumesc de raspuns. cu siguranta ma ajuta mult
de recomanda ar fi sa luati legatura cu un astfel de presator de servicii educationale de formare profesionala, din Germania, ori la care intentionati sa va inscrieti,,, fiecare astfel de organizator are cerintele proprii in vederea inscrierii (de la act de identitate, de stare civila , Cv, pana la plata unei taxe./de scolarizare..)
Mult succes...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Scolarizare interna Sorina_nas Sorina_nas Buna ziua, Ma adresez azi cu o intrebare care imi pune ceva de probleme de natura juridica de cand am aflat. Se presupune ca peste cateva luni sa merg la ... (vezi toată discuția)
Angajam consilier juridic Qualia Qualia Qualia este o companie de resurse umane cu capital romanesc, orientata catre o continua dezvoltare. Oferim servicii de calitate in sfera resurselor umane ... (vezi toată discuția)