avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariul Net-PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariul Net-PFA

În luna Octombrie trebuie inaintată cererea pentru compensarea facturiilor de încălzire(în cazul meu Compensare factură Gaz).Deţin un PFA in domeniul Transporturi Rutiere de Mărfuri.Presupun că pot beneficia şi eu de compensare,dar nu ştiu cum trebuie să calculez acea sumă după care beneficiez de compensare.PFA-ul am deschis din 1Februarie2011 şi am depus Formularul220 cu următoarele estimări:1).Veni brut estimat:20000,2).Cheltuieli deductibile estimate:13000,3).Venit net estimat:7000.Cum calculez suma pe care trebuie să trec în formular?Din aceste date prezentate sau din venitul realizat în luna Septembrie minus cheltuieli aferente?:">
Cel mai recent răspuns: HUBARDONI , utilizator 08:06, 22 Septembrie 2011
Aveti nevoie de adeverinta de venit eliberata de Administratia financiara.
Mulţumesc,pentru răspuns,Doamnei Cornelia!Răspunsul Dvs. pare logic.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
HUBARDONI, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza la pfa toate deducerile? break_noon break_noon Buna ziua, Am tot citit pe net, prin forumuri, si coduri fiscale, dar e cam imbirligata treaba. Eu am un PFA, partida simpla, venit real. Dau mai jos un ... (vezi toată discuția)
Obligații fiscale pentru cei cu profesii liberale alexandrairimia alexandrairimia Bună ziua, Am terminat procedurile de înregistrare fiscală ca traducător și interpret (persoană fizică cu profesie liberală, deci *fără* PFA ... (vezi toată discuția)
Factură de gaz estimată sebestyenrozalia sebestyenrozalia Am optat pentru autocitire contor gaz. În luna aceasta am uitat să transmit indexul şi am primit o factură estimativă puţin spus exagerată. La ... (vezi toată discuția)