avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- imprumut cu act falsificat
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- imprumut cu act falsificat

Buna ziua: Acum 2 ani de zile, seful meu de atunci m-a pus sa semnez o adeverinta de angajament pe care il girez la un CAR, acea adeverinta am completat-o cu datele mele si am semnat, netrecand suma. Acea suma, dupa spusele lui fiind de 10.000 lei. Ulterior am descoperit ca el luase imprumut 40.000. Acum m-am trezit cu poprire pe salariu. Mentionez ca pe adeverinta scrie ca am semnat in fata lor, ceea ce eu nu am facut, pe adeverinta nefiind trecut numele celui pe care l-am girat dar nici numarul contractului. Contractul este semnat doar de fostul meu sef, de giranti, nu. De asemenea in contract nu se specifica decat suma, fara rate , fara dobanda. Pe adeverinta mi-a completat altcineva suma (se vede cu ochiul liber diferenta intre scrisuri) Exista 3 scrisuri pe acea adeverinta. Ce pot face in aceasta situatie, ce sanse am in cazul unei contestatii, eventual suspendare executare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: brix , utilizator 17:53, 17 Septembrie 2011
Faceti contestatiela executare pentru motivele invocate si solicitati suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator
Va trebui sa va inscrieti in fals impotriva adeverintei, in procesul privind contestatia la executare.
multumesc, credeti ca poate fi fals si uz de fals?, pot face si o plangere la procuratura, m-ar ajuta? Nu stiu cine a completat acea adeverinta!
Se poate face si plangere penala.
Ar fi bine sa va angajati un avocat.
se rezolva cu o plangere penala. Dar dureaza. Trebuie sa obtineti suspendarea executarii cat de repede posibil. Dupa aia mai vedeti.

Alte discuții în legătură

Adeverinta de girant incompleta ivalentin ivalentin Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)
Executor corupt ???? unominfurtuna unominfurtuna in 2008 am fost rugata de o colega s-o girez la CAR. Am fost de acord si am plecat impreuna cu ea si sotul ei sa semnez . La parterul unui bloc, un mic ghiseu ... (vezi toată discuția)
Fals in calitatea de girant pnaitmihaela pnaitmihaela Buna ziua, Ma aflu in mijlocul unei mari probleme si am nevoie de un sfat daca se poate. Am fost rugata in decursul anului trecut de o colega sa o girez ... (vezi toată discuția)