avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am o fata studenta ,22 ani ,i-i dau pensie alimentara , 25% din venit ,numai ca acum s-a angajat cu carte de munca .Intrebarea este : mai dau pensie ? Daca nu , cum procedez sa intrerup virara pensiei de catre intreprinderea unde lucrez . Mentionez ca relatia mea cu copilul este foarte buna , ea v-a beneficia de atentia mea in continuare , numai ca nu mai vreau ca mama ei sa beneficieze de banii din pensia alimentara . Ajunge !!!
Cu respect Lucien
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:02, 16 Septembrie 2011
Formulati o actiune de sistare a pensiei de intretinere in cadrul careia va trebui sa probati ca fiica dvs. este angajata si obtine un venit din munca proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danaliana danaliana Buna ziua, Sunt divortata de 11 ani si am in grija cei 2 copii; acum unul are 22 de ani, altul 25. Din oct 2011 nu am mai primit pensie alimentara, fostul ... (vezi toată discuția)
Renunþare pensie alimentare student 25 ani ContSters294463 ContSters294463 Stimaţi utilizatori, Mă numesc Miruna I. şi apelez la acest forum deoarece am o întrebare cu privire la renunţarea la pensie alimentară. Părinţii ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara ramonadg ramonadg Am o fiica din prima casatorie careia ii platesc pensie alimentara in procent de 25 % din venitul realizat lunar - aprox 750 lei lunar. Prin hotarare ... (vezi toată discuția)