avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce forme de angajare se practica pentru un student ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce forme de angajare se practica pentru un student care ajuta din cand in cand firma

Ce forme de angajare se practica pentru un student care vine la firma periodic si ajuta benevol la depart. IT ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:29, 16 Septembrie 2011
Cat de periodic?
CIM cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Carmen_2016 Carmen_2016 Buna ziua, Sunt angajata intr o companie care presteaza servicii de recrutare IT si doresc sa imi infiintez o firma care sa plaseze personal calificat altor ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm la cim cu timp partial daisy2011 daisy2011 Voi angaja o persoana cu CIM partial de 2 ore/saptamana. Sunt nevoita sa ii fac instruire SSM si SU 8 ore introductiv general si 8 ore la locul de munca. Daca ... (vezi toată discuția)
Studenti in practica clls clls Ce trebuie sa fac in cazul in care la societate vin cativa studenti sa faca practica? Nu cred ca trebuie contract de munca, dar ceva-ceva tot trebuie sa am cu ... (vezi toată discuția)