Buna ziua am o problema mare am fost oprit pe drum de politie si de R.A.R si mia fost luat talonul de la masina pentru ca aveam stopurile fumuri mia dat dovata in care expira 15 zile am fost miam rezolvat la R.A.R cu stopurile mia pus stampila pe dovada.Mam dus la politie sa imi ridic talonul si nu a vrut sa mil dea pentru ca masina este trecuta pe numele lu mama mea si miau zis domni ca numai personal sa vina dupa talon dar problema este ca mama este plecata din tara ce am de facut?
Va trebui ca mama sa va trimeata urgent o procura prin consulat din tara respectiva, in care sa specifice ca dvs. aveti drept de folosinta asupra autoturismului.
De altfel, chiar daca vreti sa iesiti din tara cu aceasta masina fara procura, nu veti putea.
Cu procura si cu dovada stampilata RAR va ridicati talonul de la politie.
Fara o procura notariala privind dreptul de folosinta al masinii, din partea mamei nu puteti face nimic.Indiferent unde se afla mama (in ce tara) se poate obtine procura prin consulatul romanesc sau prin ambasada si se poate trimite prin curieratul rapid.
Multumesc pentru raspuns atunci nu am ce sa fac astept sa vina mama in tara adica numai in decembrie si numai atunci merg cu ea sa ridic talonul se intampla ceva ca numai in decembrie cand vine se va ridica talonu?Va multumesc
pai asta ii problema ca nu prea poate merge ca ar grija de o batrana si am ales varianta numai in decembrie cand vine sa ridice talonul.am noroc ca mai am alta masina.Va multumesc
Retinere talon
Cosmin111
Buna ziua,
Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de ... (vezi toată discuția)