avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nr inregistrare registru zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nr inregistrare registru zilieri

va rog daca ma puteti ajuta ,am o firma si am avut zilieri la lucru, am avut inainte sa iau registru mare de la ITM ,un registru formular care, acum am inteles ca trebuia sa aiba nr de inregistrare , dar nu stiu daca nr inregistrare de la firma sau ITM,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 18 Septembrie 2011
registru pentru zilieri se achizitioneaza de la ITM si are numar de inregistrare , aveti nevoie de el , nu alte registre
costica25 a scris:

va rog daca ma puteti ajuta ,am o firma si am avut zilieri la lucru, am avut inainte sa iau registru mare de la ITM ,un registru formular care, acum am inteles ca trebuia sa aiba nr de inregistrare , dar nu stiu daca nr inregistrare de la firma sau ITM,

Registrul se tipareste si se inseriaza de Imprimeria Nationala, iar distribuirea acestuia se face, la cerere si contra cost, de Inspectia Muncii prin inspectoratele teritoriale de munca.

da,dar inainte sa apara aceste registre la ITM s-au facut de firme unele registre ,eu intrebam daca si alea trebuiau cu nr de inregistrare si unde ?
Multumesc,
Acele registre nu au nicio valoare, deoarece legea prevede clar ca inseriarea lor se face de catre Imprimeria Nationala ... cred ca ar trebui sa mergeti la ITM si sa vorbiti despre acest lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru zilieri-cum se procura? ela-d ela-d Buna ziua, va rog daca-mi poate spune si mie cineva din Bucuresti care sunt etapele pentru a intra in posesia unui registru pentru zilieri si care sunt ... (vezi toată discuția)
Cod registru ,,evidenta zilierilor "intr-o asoc.proprietari cornelusha cornelusha Buna ziua , va rog ,stie cineva codul acestui registru? M-am dus la un magazin de tipizate sa-l cumpar, dar vanzatoarea nu a stiut ce sa-mi dea fara acel cod. ... (vezi toată discuția)
Codul muncii mitrofan emilia mitrofan emilia De unde se procura registru de evidenta a zilierilor? Se poate face unul de catre angajator? Cum se transmite la ITM acest registru? Multumesc. (vezi toată discuția)