avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cod registru ,,Evidenta zilierilor \"intr-o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cod registru ,,Evidenta zilierilor "intr-o asoc.proprietari

Buna ziua , va rog ,stie cineva codul acestui registru? M-am dus la un magazin de tipizate sa-l cumpar, dar vanzatoarea nu a stiut ce sa-mi dea fara acel cod. (Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cornelusha , utilizator 18:10, 19 Martie 2012
Registrul de evidenta a zilierilor este un registru cu regim special, care se tipareste si se inseriaza de Imprimeria Nationala, iar distribuirea se face la cerere si contra cost de Inspectia Muncii prin Inspectoratele teritoriale de munca.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Spuneti-mi va rog - daca vreau sa intru in posesia unui astfel de registru ,care este procedura si de ce acte am nevoie. Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru zilieri-cum se procura? ela-d ela-d Buna ziua, va rog daca-mi poate spune si mie cineva din Bucuresti care sunt etapele pentru a intra in posesia unui registru pentru zilieri si care sunt ... (vezi toată discuția)
Nr inregistrare registru zilieri costica25 costica25 va rog daca ma puteti ajuta ,am o firma si am avut zilieri la lucru, am avut inainte sa iau registru mare de la ITM ,un registru formular care, acum am ... (vezi toată discuția)