avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict vecini

Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca "vecinul"se imbata toata ziua,aduce diferiti indivizi dubiosi,fac scandaluri pe holul care este comun,am fost amenintata de cateva ori,pe sotul meu l-a lovit unul dintre indivizi,am chemat politia de vreo cateva ori tot nu s-au potolit si nu stiu ce sa mai facem ne e frica sa iesim pe usa din cauza acestor oameni periculosi.mentionez ca noi(toate familiile din curte) stam cu chirie la Biserica Evanghelica,si nici ei nu fac decat sa le dea advertisment,la politie au reclamatii,amenzi pt perturbarea linistii publice.am vrea sa avem o posibilitate de ai evacua pt ca nu se poate convietui cu acesti oameni.ce se poate face?avem vreo sansa sa i putem evacua dandu-i in judecata daca Biserica nu face nimic?se bazeaza pe faptul ca au 3 copii si nu poate nimeni sa i dea afara si continua astfel de scandaluri.Va multumesc si astept un raspuns pt ca sunt disperata!

Alte discuții în legătură

Conflict vecini D_a_n_a D_a_n_a Conflict vecini Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca \"vecinul\"se imbata toata ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de evacuare johnny_bravo01 johnny_bravo01 Buna ziua, as dori sa stiu care sunt pasii de efectuat pentru a obtine un ordin de evacuare pentru mai multe familii care locuiesc intr-o casa fara nici un ... (vezi toată discuția)
Locatari abuzivi xyz13 xyz13 Am cumparat de curand un apartament (compus din camera, camara, hol comun, spatii de folosinta comune) intr-un conac. Problema se pune in felul urmator: ... (vezi toată discuția)