avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict vecini

Conflict vecini
Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca "vecinul"se imbata toata ziua,aduce diferiti indivizi dubiosi,fac scandaluri pe holul care este comun,am fost amenintata de cateva ori,pe sotul meu l-a lovit unul dintre indivizi,am chemat politia de vreo cateva ori tot nu s-au potolit si nu stiu ce sa mai facem ne e frica sa iesim pe usa din cauza acestor oameni periculosi.mentionez ca noi(toate familiile din curte) stam cu chirie la Biserica Evanghelica,si nici ei nu fac decat sa le dea advertisment,la politie au reclamatii,amenzi pt perturbarea linistii publice.am vrea sa avem o posibilitate de ai evacua pt ca nu se poate convietui cu acesti oameni.ce se poate face?avem vreo sansa sa i putem evacua dandu-i in judecata daca Biserica nu face nimic?se bazeaza pe faptul ca au 3 copii si nu poate nimeni sa i dea afara si continua astfel de scandaluri.Va multumesc si astept un raspuns pt ca sunt disperata!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: D_a_n_a , utilizator 17:42, 17 Septembrie 2011
faceti plangere la politie sa le dea amenda...si la proprietar.doar el poate sa-i dea afara
Am facut si la politie,amenzi are destule problema e ca nu le plateste iar proprietarii nu fac nimic decat sa le dea advertisment.daca deschid proces asupra lui as avea o sansa sa fie dat afara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
D_a_n_a, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict vecini D_a_n_a D_a_n_a Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca \"vecinul\"se imbata toata ziua,aduce diferiti ... (vezi toată discuția)
Vecini violenti constantin29 constantin29 Buna seara,am o problema cu niste romi care s-au mutat in vecinatatea casei mele de cativa ani...Periodic se imbata fac scandal ,se injura intre ei,isi alunga ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniºtii publice grumette40 grumette40 Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă ... (vezi toată discuția)